Help Center

Lazaru.nl

De gemiddelde levertijd naar Nederland & België is 7 tot 14 werkdagen. De producten worden rechtstreeks van de leverancier bij u bezorgd. Zo besparen we veel op inpak, transport- & verzendkosten en kunnen we de producten goedkoper aan u aanbieden. 

We proberen uw bestelling altijd binnen de verwachte levertijd te bezorgen, echter komt het soms voor dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. U kunt de status van uw bestelling controleren via de volgende link: https://lazaru.nl/pages/tracking-genie

Heeft u 3 dagen na de verwachtte levertijd nog steeds niks ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice en dan gaan we u daar verder helpen.

Omdat wij verzenden vanuit verschillende leveranciers kan het zijn dat als u verschillende producten besteld, deze apart verzonden kunnen worden. Dit kan resulteren in dat het ene pakket eerder aankomt dan de andere. 

Als er een artikel ontbreekt ontvangt u deze na 2 tot 3 werkdagen. 
Op al onze producten heeft u de mogelijkheid op gratis verzending. 

Op de pagina: https://lazaru.nl/pages/tracking-genie kunt u uw pakketje volgen.

Voer hier uw e-mailadres in die u gebruikt heeft tijdens het bestellen en het 4 cijferige ordernummer. 

LET OP: Het ordernummer dient er zo uit te zien: #1234

Vergeet hierbij niet de hashtag, anders werkt het helaas niet. 

Vanaf het moment dat uw pakket is aangekomen bij het postorderbedrijf is de informatie beschikbaar. Er kan dus enige vertraging in zitten.