Levering 

Wij vinden dat je niet te veel moet betalen voor jouw artikelen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs. 

Omdat wij deze methode gebruiken moet je rekening houden met een gemiddelde levertijd van 7 tot 15 werkdagen naar Nederland & België.  

 

Altijd GRATIS verzending 

wij nemen de verzendkosten voor iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij u thuis afgeleverd. er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig. 

*met uitzondering op gratis producten

 

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen. 

Klik hier om je bestelling te volgen >>


Let op: Het komt wel is voor dat uw bestelling volgens de tracking bezorgd is, maar dat u niks heeft ontvangen. Wacht daarom nog 2 werkdagen, soms komt het pakket wat later aan. Kijk ook in uw brievenbus en vraag aan uw buren of zij het pakket hebben aangenomen. 

Is het pakket na 2 werkdagen nog steeds niet bezorgd? Dan moet er een onderzoek gestart worden bij het bedrijf dat uw zending heeft bezorgd. Bij PostNL & GLS kunt u dit gemakkelijk doen via hun klantenservice. Bij DHL dient u eerst contact op te nemen met info@yunexpress.com

Weet u niet precies waar het mee bezorgd is? Stuur dan een e-mail naar info@lazaru.nl en dan helpen we u graag verder.