0

Uw winkelwagen is leeg

Ruilen en retourneren

Help met het verminderen van CO2 uitstoot! Neem eerst contact op met onze support zodat we samen tot een overeenkomst kunnen komen voor uw bestelling, zo dragen we een steentje bij aan het milieu.

Bent u niet tevreden over uw bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om u tevreden te stellen. 

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren (het moet binnen 14 dagen na ontvangst bij ons binnen zijn) en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op uw rekening staat. 

LET OP: Zonder retourformulier kunnen wij uw retour niet in behandeling nemen! 

Het retourproces werkt als volgt: 

 

Neem contact op met de klantenservice en meld daar uw retour.
De klantenservice zal u vriendelijk te woord staan en uw retour in behandeling nemen. 

Wat valt er nou precies onder hygiëne producten? Het is aardig voor de hand liggend, maar hier kunnen toch discussies over ontstaan. Hieronder ziet u een lijst waarvan wij uw retour niet kunnen accepteren of verwerken; 

- Lingerie (hieronder wordt ook sport BH's, ondergoed, en houding correctors verstaan) - Badkleding (badpakken, bikini's, zwembroeken)

Ook zijn er een aantal producten die niet gelijk onder hygiëne producten worden verstaan maar die wij ook niet kunnen accepteren als retour mits ze zijn gebruikt of de verzegeling gebroken is; 

- Scheerapparaten- Oordopjes (earbuds, plugs)- Cosmetica

Als de bovenstaande producten gebruikt zijn beroepen wij ons op artikel 6:230s lid 3 BW. Dit betekend dat de consument aansprakelijk is als een product in waarde vermindert, doordat hij het artikel méér gebruikt dan nodig is om het artikel te beoordelen.